Pascal tekenkunsten

Juffen dag

Vorige week vrijdag was er op Quinn zijn school juffen dag, op deze dag vieren alle juffen gezamenlijk hun verjaardag. De kinderen mogen als hun dat willen een “kleinigheidje” meenemen voor hun juf.

Hierin zie je echt de competitie tussen de ouders onderling, van wie geeft het mooiste maar ook duurste cadeautje aan de juf. Ik doe daar het liefst niet aan mee en kiest dan ook voor niet al te dure oplossing. Dit doe ik door bijvoorbeeld iets te maken voor de juffen zo heb ik een koffiemok beschildert, een potje met snoepjes gemaakt en ga zo maar door. Door iets zelf te maken hou ik 1 de kosten laag en 2 probeer ik meestal samen met Quinn iets leuks te zoeken of te maken voor de juf.

Aangezien Pascal sinds een tijdje zijn tekenenkunsten heeft ontdekt heb ik hem gevraagd of hij iets leuks voor de 2 juffen wou tekenen.

Het eerste idee was een theedoos te beschilderen met een mooie tekening. Maar toen ik bij de Action kwam kon ik deze niet vinden. Dus heb ik mijn plan gewijzigd in leuk ophang plankje. Samen met Pascal hebben wij een leuke tekening gevonden en deze heeft hij uitgetekend op het plankje en ingekleurd.
En eerlijk is eerlijk het resultaat mag er dan ook zeker zijn zie de foto hieronder.

😁😁😁

Bij thuiskomst vertelde Quinn enthousiast dat de juffen zijn cadeautje erg mooi vonden. Pascal kreeg op zijn fb post extra bevestiging van de juf die vertelde dat zij heel erg blij was met haar plankje.

Al met al heeft het Pascal wat tijd gekost om het plankjes te maken en waren de kosten van het plankje 3,50 per stuk bij de Action. Wat een mooi budget is voor een kleinigheid voor de beide juffen

Pascal plaatste zijn creaties op FB en insta en hierdoor kreeg hij in privé berichtjes verschillende verzoeken van moeders die deze plankje ook wouden bestellen.

Dus nog een extra win win situatie
😁😁

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *