Fotografie

Vakantieeee!!!

Afgelopen vrijdag zijn wij aangekomen op ons vakantieadres voor een weekje op de camping. Zaterdag stond gelijk ons eerste uitje gepland, namelijk apenheul met mijn familie. De foto’s en de blog voor die dag houden jullie nog te goed door het trage internet is dat hier niet te doen en ik zal deze plaatsen zodra we vrijdag weer thuis zijn.

Maar toch zou ik de foto die vanochtend heb gemaakt graag met jullie willen delen.😁😁

Door een onderbreking van onze nacht rust van een vreemd gejoel wat uit demi kwam kon ik niet gelijk meer slapen (vrij daarna ging het weer goed met demi gelukkig).

Na tig keer in bed te draaien heb ik iets voor 6en besloten om even een sigaretje te roken buiten. Toen ik vanuit mijn oog iets zag vliegen richting het speeltoestel op het veld. Al vrij snel had ik door dat wat voorbijvloog een uil was en pakte ik zo snel als ik kon mijn camera om de uil te fotograferen. Ik keek uit het raam om te kijken of de uil er nog zat maar zag dat hij er niet meer was, toch besloot ik mijn camera aan te zetten in de hoop dat hij terug zou komen en ja hoor daar was de uil weer. Ik kon met behulp van mijn telelens een mooie foto maken van de steenuil die op het speeltoestel zat. Stiekem vond ik opdat moment niet erg meer dat ik niet in slaap kon komen en zag dit dan ook als mijn geluksmomentje, omdat je niet vaak een uil in het wild ziet, maar ook omdat uilen mijn lievelingsdier is.

 

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *