Fotografie

Elephant Parade

Vanochtend rond 09:00 werd ik door Pascal afgezet bij Daphne om samen met haar naar Doetinchem af te reizen voor de Elephant Parade. Dit uitje stond al eventjes gepland omdat de agenda’s van Daphne, Melodyks en van mijzelf een ware uitdaging is om dit uitje te kunnen plannen. Helaas kreeg Melodyks bezoek van de virus genaamd C, waardoor zij alsnog verhinderd raakte. Des ter meer voor ons een motivatie om mooie foto’s te maken zodat zij stiekem nog mee kan genieten.

Bepakt met onze camera’s en het nodige drinken die wij deze dag wel nodig hebben reden Daphne en ik richting Doetinchem met een kleine tussenstop bij de bezinepomp om mij te voorzien van de nodig cafeïne die ik wel erg nodig had na 2 nachten slecht slapen.

Aangekomen parkeerde wij de auto in een garage zodat wij een koele auto hadden op de terugreis. Deze garage was ook vlak bij het beginpunt van de elephant parade. Toch was het begin even zoeken want ja je staat immers wel een in een vreemde stad. Gelukkig is Daphne haar oriëntatie gevoel beter als die van mij en vond zij de start punt van onze route. Zo konden wij beginnen met het klikken van onze foto’s. Wij hadden een stille hoop dat wij een route kaart konden scoren bij het VVV-kantoor maar helaas deze was dicht dus moesten wij het met de route kaart op de telefoon doen.

Een paar beelden verder wouden wij graag de beelden fotograferen maar doordat daar een film crew stond ging dit niet. Mijn oog viel op de Catharinakerk die naast de beelden staat en besloten wij samen hier naar binnen te gaan, met de hoop dat als wij weer naar buiten kwamen de filmcrew inmiddels vertrokken zou zijn. Maar helaas dit was niet het geval, waardoor wij hebben besloten om een lekker te gaan lunchen in de bakker Bart.

Na onze lunch konden wij eindelijk de beelden fotograferen en vervolgde wij onze weg door de stad. Veel van de beelden had Daphne al vaker gezien omdat zij meerdere elephant parades heeft gezien voor mij waren deze beelden allemaal nieuw omdat dit mijn eerste elephant parade is.

Niet alleen waren de beelden van de olifanten mooi, maar was er in Doetinchem zelf ook veel mooie plekjes te zien. Zo kwamen wij nog een deel van een kunstroute tegen en zagen wij ook vele muurschilderingen in de stad maar ook buiten de stad zelf, kortom er was in Doetinchem genoeg te zien.

Ondanks de warmte was de route prima makkelijk te volgen met de nodige tussenpauzes. Ik was ook wel stiekem blij toen wij richting de auto liepen om huiswaarts te keren waar Pascal op mij stond te wachten om mij op te pikken. Thuis aangekomen werd ik enthousiast begroet door Cooper die vandaag voor het eerst naar de trimsalon is geweest. Zoonlief heeft wat last van zijn puberprikkels waardoor mijn blog van vandaag ietsje later online kwam dan dat ik zelf wou.

Als je op het onderstaande olifantje klikt kom je bij mijn foto’s van vandaag.

Voor de overige foto’s van Doetinchem zelf kun je klikken op deze foto klikken.

De foto’s van Daphne zijn te vinden op de blog van Melodyks door op haar naam te klikken kom je naar het bericht.😁

 

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *